Houten Bouwbord

Uw project onder de aandacht!

Breng uw (bouw)project onder de aandacht met levensgrote artist impressions en/of uw logo. Sign Match ontwerpt, produceert en plaatst bouwborden van verschillende types. Het traditionele houten bouwbord, maar ook buizenframes voorzien van een spandoek. Vrijstaand, bevestigd aan een wand, recht of in een V-constructie, alles is mogelijk. Een groot projectbord dat uit één geheel bestaat, uit meerdere smalle borden (stroken) of een combinatie hiervan. En natuurlijk is nagenoeg iedere gewenste afmeting mogelijk. 

De garantie van kwaliteit!    /    Geen bijkomende kosten!    /    Lage prijzen zijn bij ons standaard!

Onze ervaren buitendienst plaatst/ bevestigt alle bouwborden stevig en vakkundig op de door u aangegeven plaats. Bovendien werken wij uitsluitend met de beste materialen en inkten. Daardoor heeft u de garantie dat u een kwaliteitsproduct in handen heeft.

Al onze prijzen zijn inclusief een gratis ontwerp door onze ervaren ontwerp afdeling én plaatsing op locatie.

Om het u makkelijk te maken hebben wij de prijzen van onze meest verkocht maten overzichtelijk weergegeven in onderstaande afbeeldingen. Vul voor afwijkende maten het offerteformulier aan de rechterzijde in. U ontvangt  onze offerte binnen 24 uur! 

Bord op Wand

Wanneer u een stevige wand tot uw beschikking heeft met zicht van voren, is plaatsing van een vlak bouwbord op de betreffende wand een goede optie.

Prijsblok Hout Wand

Vrijstaand

Voor plaatsing in de vrije ruimte is een een vrijstaand bord de ideale oplossing.

Prijsblok Hout Vrijstaand

V-bord aan Wand

Voor een locatie met zicht vanuit 2 zijden (bijvoorbeeld langs een straat), kan een V-contructie een goede uitkomst bieden. Ook hier is een stevige wand een vereiste voor bevestiging.

Prijsblok V-Hout Wand

Vrijstaand V-bord

Een vrijstaand V-bord kan bijvoorbeeld aan een straat voor optimale zichtbaarheid vanuit beide rijrichtingen zorgen.

Prijsblok Hout V Vrijstaand

Indien gewenst zorgen wij ervoor dat de houtconstructie volledig in een RAL kleur wordt opgeleverd. Aan de hand van een artist impressie krijgt u vooraf een goede indruk hoe onze montage afdeling het bouwbord uiteindelijk zal plaatsen.

Bouwborden zijn nagenoeg in elk gewenst formaat leverbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kijk ook bij reclameborden voor een toelichting op de verschillende plaatmaterialen. Naast bouwborden levert Sign Match ook spandoekframes.

Projectbord Park 15 Business hout

Offerte aanvragen


  • Upload eventueel uw materiaal (logo, foto's, huisstijl, etc.)

  • Beschrijf uw verzoek zo compleet mogelijk zodat wij u beter en sneller van dienst kunnen zijn

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen
026-3252502 Openingstijden: ma t/m vr 8:30 - 17:30