Frame + Doek

Uw project onder de aandacht!

Breng uw (bouw)project onder de aandacht met levensgrote artist impressions en/of uw logo. Sign Match ontwerpt, produceert en plaatst bouwborden van verschillende types. Het overgrote deel van de borden die wij plaatsen zijn borden op een stalen constructie met een betonnen voet. Deze zijn duurzaam omdat ze steeds weer herbruikbaar zijn en bovendien is geen clickmelding nodig. Als de situatie erom vraagt plaatsen wij ook traditionele houten bouwborden. Vrijstaande bouwborden, bevestigd aan een wand, recht of in een V-constructie, alles is mogelijk.

De garantie van kwaliteit!    *    Geen bijkomende kosten!   *    Lage prijzen zijn bij ons standaard!

Onze ervaren buitendienst plaatst/ bevestigt alle bouwborden stevig en vakkundig op de door u aangegeven plaats. Bovendien werken wij uitsluitend met de beste materialen en inkten. Daardoor heeft u de garantie dat u een kwaliteitsproduct in handen heeft.

Al onze prijzen zijn inclusief een gratis ontwerp door onze ervaren ontwerp afdeling én plaatsing op locatie.

Om het u makkelijk te maken hebben wij de prijzen van onze meest verkocht maten overzichtelijk weergegeven in onderstaande afbeeldingen. Vul voor afwijkende maten het offerteformulier aan de rechterzijde in. U ontvangt  onze offerte binnen 24 uur! 

In sommige gevallen is een buizenframe met spandoek een betere keuze dan een houten bord op beton en staal. Bij grote afmetingen kan het bijvoorbeeld een goedkopere oplossing zijn dan hout, of misschien valt u gewoon voor de moderne uitstraling van een buizenframe met spandoek. Natuurlijk is nagenoeg iedere gewenste afmeting mogelijk. Vraag naar de meest actuele prijzen door het invulformulier aan de rechterzijde in te vullen, of stuur een mail naar info@signmatch.nl

Frame op Wand

Buizenframe op wand

Wanneer u een stevige wand of bijvoorbeeld zeecontainer tot uw beschikking heeft met zicht van voren, is plaatsing van een recht buizenframe op de betreffende wand een goede optie. 

Vrijstaand 

Buizenframe vrijstaand

Voor plaatsing in de vrije ruimte is een een vrijstaand buizenframe de ideale oplossing. 

V-frame aan Wand 

Buizenframe v frame aan wand

Voor een locatie met zicht vanuit 2 zijden (bijvoorbeeld langs een straat), kan een V-contructie een goede uitkomst bieden. Ook hier is een stevige wand een vereiste voor bevestiging. 

Vrijstaand V-frame 

Buizenframe V frame vrijstaand

Een vrijstaand V-frame kan bijvoorbeeld aan een straat voor optimale zichtbaarheid vanuit beide rijrichtingen zorgen. 

Aan de hand van een artist impressie krijgt u vooraf een goede indruk hoe onze montage afdeling het bouwbord uiteindelijk zal plaatsen. Buizenframes zijn nagenoeg in elk gewenst formaat leverbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan! Kijk ook bij reclameborden voor een toelichting op de verschillende doekmaterialen. Naast bouwborden gemaakt van een buizenframe v.v. doek leveren wij ook houten bouwborden.

Spandoek ProRail

Offerte aanvragen


  • Upload eventueel uw materiaal (logo, foto's, huisstijl, etc.)

  • Beschrijf uw verzoek zo compleet mogelijk zodat wij u beter en sneller van dienst kunnen zijn

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen
026-3252502 Openingstijden: ma t/m vr 8:30 - 17:30