Vlaggen

Mooie duidelijke vlaggen zijn een visitekaartje voor uw bedrijf. Hieronder treft u enkele varianten uit ons assortiment aan.

 

Vlaggen

Traditionele vlaggen worden vervaardigd van lichtgewicht vlaggenstof. Dit heeft een glanzende uitstraling en een fraaie reflectie. U heeft de keuze uit verschillende materialen:

  • Glanspolyester, ook wel bekend als vlaggenstof
  • Polystretch, deze rekstof heeft een langere levensduur dan regulier vlaggenstof.

Sign Match kan desgewenst ook zorgdragen voor de plaatsing van vlaggenmasten, zodat u de vlag alleen nog maar hoeft te hijsen!


Banieren

Dit zijn in feite verticale vlaggen, in bovengenoemde materialen leverbaar. Ook bij banieren zijn er verschillende afwerkingen mogelijk. Zo houden wij onder andere rekening met de aanwezigheid van banieruithouders. Informatie over gevelbanieren kunt u terugvinden onder gevelreclame.

 

Beachflags

Deze blikvangers zijn in full colour bedrukking en diverse formaten leverbaar. Beachflags hebben een kenmerkende gebogen vorm en zijn voorzien van een zware elastische band. Met parasolvoet is dit prima te gebruiken als reclame-uiting bij een evenement. Beachflags kunnen door ons ook permanent in de grond worden geplaatst. 

Baniervlaggen performance factory

Offerte aanvragen


  • Upload eventueel uw materiaal (logo, foto's, huisstijl, etc.)

  • Beschrijf uw verzoek zo compleet mogelijk zodat wij u beter en sneller van dienst kunnen zijn

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen
026-3252502 Openingstijden: ma t/m vr 8:30 - 17:30