Uitgelicht

Duurzame productie voor Outdoor Gelderland en Kasteelfair Middachten

Outdoor Gelderland, een van de belangrijkste paardensportevenementen van het land, wordt elk jaar in De Steeg georganiseerd in combinatie met Kasteelfair Middachten.

De organisatie heeft Sign Match het “groene licht” gegeven om alle uitingen voor dit evenement op een duurzame wijze te produceren. Sign Match zal o.a. de reclameborden in de hoofdpiste, de standhouders- en sponsorborden, sfeer uitingen in o.a. de accreditatieruimte en alle bewegwijzering rondom het evenement verzorgen. Tevens worden de auto’s die aan de classic rally mee doen voorzien van door Sign Match geproduceerde magneetplaten en parkeerkaarten.

Alle full colour uitingen zullen op de HP Latex printer van Sign Match worden geproduceerd. Deze moderne printer werkt met afbreekbare inkten waardoor dit één van de meest milieuvriendelijke manieren is om te printen. Ook de borden zelf zullen zoveel mogelijk uit restmateriaal worden vervaardigd. Dit alles om er naast een succesvol ook een zo duurzaam mogelijk evenement van te maken.

Latex printer Sign Match