Uitgelicht

Wij hebben in opdracht van de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij, predicaten gemaakt voor het project Kern met Pit.
Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd Kern met Pit dagen we bewonersgroepen uit om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. Wie dat voor elkaar krijgt, ontvangt het predicaat Kern met Pit en duizend euro. Daarnaast wint per provincie één bewonersgroep de trofee en een extra prijs van vijftienhonderd euro. Als klap op de vuurpijl kunnen deze trofee winnaars meedingen naar de nationale titel ‘Beste Kern met Pit van Nederland’ en extra prijzen winnen.


Provinciale prijsuitreiking
Op zaterdag 19 januari 2013 vindt in alle provincies de prijsuitreiking plaats. Op deze dag staan alle projecten uit editie 2012 in het zonnetje en krijgt zij het predicaat Kern met Pit en de duizend euro. Mits ze uiteraard hun doelstelling hebben gehaald! De uitblinker in elke provincie krijgt naast het predicaat ook de trofee en vijftienhonderd euro extra.

kernmetpit